Page content

article content

Voorkom 99 EURO! parkeerboete met een elektronische parkeerschijf van Park Lite!

Heb jij ook zo’n blauwe parkeerschijf in je auto liggen? Ligt ie onder je stoel, of in het handschoenenkastje? Vergeet je bij parkeren in blauwe zones regelmatig de schijf achter je voorruit te leggen en correct op het hele of halve uur in te stellen? Gevolg is een onnodige hoge boete!  Voorkom die 99 Euro! boete met een Park Lite elektronische parkeerschijf!

Een van de weinige dingen die in auto’s de laatste jaren hetzelfde is gebleven is de blauwe parkeerschijf, tot nu dan! In dit digitale tijdperk nemen we afscheid van de old skool papieren of plastic blauwe schijf en laten we de elektronische parkeerschijf het werk doen!

Parkeren in een blauwe zone

In Nederland zijn in veel dorpen en steden blauwe parkeerschijfzones ingericht. Op plaatsen waar een blauwe streep is aangebracht moet een voretuig met meer dan 2 wielen een parkeerschijf hebben achter de voorruit. Deze moet ingesteld worden op de eerstvolgende aankomsttijd in hele of halve uren en mag niet voorzien zijn van een mechanisme waarmee de tijd automatisch verschoven wordt. Zo een hele mond vol…..

Automatische elektronische parkeerschijf voorkomt boetes!

Zeker weten dat je in de blauwe zones altijd en automatisch de juiste aankomsttijd hebt ingesteld? Dat kan, en heel eenvoudig zelfs. De Park Lite does it all. Na aankomst (lees tot stilstand komen / parkeren) van het voertuig stelt de schijf zich vanzelf in. De schijf zit achter je voorruit geplakt en je kunt hem dus niet vergeten op je dashboard te leggen en niet vergeten in te stellen!

Een automatische parkeerschijf, mag dat?

Ja, dat mag! Het ministerie van verkeer en waterstaat heeft in een brief bevestigt dat de parkeerschijf voldoet aan de vereisten in artikel 25 van het Reglement verkeersregels en verkeerstekens (1990). Een parkeerschijf mag niet voorzien van een mechanisme dat de tijd aankomsttijd automatisch of van afstand kan bijstellen. Dit wordt gezien als fraude. Met de Park Lite is dit NIET mogelijk. Pas als de auto daadwerkelijk verplaatst wordt kan de aankomsttijd gewijzigd worden (automatisch).

Deens Design & Kwaliteit

De parkeerschijf is binnen de mogelijkheden strak vormgegeven met goed afleesbare letters aan de voorzijde. Aan de achterzijde een display voor de gebruiker en een batterij indicatie LED (gaat rood knipperen als na +- 3 jaar de batterij aan vervanging toe is). De schijf is getest onder extreem hete en koude omstandigheden.

elektronische parkeerschijf park lite

 

Elektronische parkeerschijf online bestellen

De adviesprijs bedraagt 49,95 EURO incl BTW. Check de webshop voor de actuele prijs!

 

 

Comment Section

0 reacties op “Voorkom 99 EURO! parkeerboete met een elektronische parkeerschijf van Park Lite!

Plaats een reactie


*