Page content

article content

Mazda CX-5 koplampen met LED dagrijverlichting!

De Mazda CX-5, het verkoopkanon van Mazda de afgelopen jaren. De Mazda CX-5 is de sportieveling in zijn segment. Laat je auto nog een tikketlje sportiever ogen met nieuwe LED koplampen met dagrijverlichting van fabrikant Sonar. De set is geschikt voor de CX-5 bouwreeks 2012-2015.

LED DRL dagrijverlichting

Standaard is de CX-5 voorzien van koplampen met halogeen dagrijverlichting. Voorkom dat je moderne CX-5 met kenmerkende Mazda designtaal er gedateerd uit gaat zien met een upgrade naar echte LED dagrijverlichting. De dagrijlichten lichten op in 4 secties en is zowel van de zijkant als voorkant goed zichtbaar. De LED dagrijverlichting is uiteraard Europees goedgekeurd conform de R87 richtlijn.

MAzda CX-5 LED effect koplampen met DRL

Mazda CX-5 koplampen met 4 secties LED dagrijverlichting

Mazda CX-5 koplampen met xenon of halogeen?

De koplampen zijn leverbaar in een versie met H7 halogeen of D4S xenon dimlichten. Het dimlicht en grootlicht zit in in 1 projector lens en biedt daarmee een perfect lichtbeeld. Daarnaast is de set compatible voor lichtveldregeling. De originele motoren uit de standaard koplampen kunnen overgezet worden voor de automatische lichthoogte regeling.

CX-5 LED koplampen uitgevoerd in zwart

CX-5 LED koplampen uitgevoerd in zwart

Mazda CX-5 koplampen in onze webshop

Comment Section

0 reacties op “Mazda CX-5 koplampen met LED dagrijverlichting!

Plaats een reactie


*