Page content

article content

HOT! Porsche Boxster en Cayman 987 Dynamic LED Achterlichten | Nieuw!

Een Porsche is nooit saai, uiterlijk niet en al helemaal qua rij eigenschappen niet. Dat neemt niet weg dat een Porsche nooit een spannende upgrade kan gebruiken. Sinds de introductie van de Boxster 987 in 2005 is er veel gebeurd op het gebied van auto verlichting. LED is niet meer weg te denken. Fabrikant Sonar maakt van de gelegenheid gebruik om upgrade LED achterlichten voor de Porsche Boxster & Cayman 987 op de markt te brengen. De achterlichten zijn full LED, dus geen standaard lampjes meer. Het dimlicht is opgebouwd uit het zogenaamde light-bar principe, een egaal oplichtende gevormde strook.

Dynamische knipperlichten

Het meest spannende aan deze achterlichten is het knipperlicht. De LED’s lichten dynamisch in de voorgenomen rijrichting op. Behalve veiligheid geeft dit ook de looks.

 

 

Plug & Play | Canbus compatible

Een hele mond vol….. Wat we willen zeggen is dat er geen programmeren of omstekkeren nodig is je Boxster of Cayman te voorzien van LED achterlichten. De set is voorzien van een passende stekker en met de werking van boordcomputer is rekening gehouden. Geen foutmeldingen en ook de dynamische knipperlichten werken direct.

Bestel Online | Carstyle.nl

Comment Section

0 reacties op “HOT! Porsche Boxster en Cayman 987 Dynamic LED Achterlichten | Nieuw!

Plaats een reactie


*