Page content

article content

BMW 5-serie ombouw naar F10 M Pakket

Tom Michiels is hobbyfotograaf en bovenal 5-serie liefhebber.  Hij bezat voorheen een E34, E39 en E61. Onlangs bouwde hij zijn 5-serie F10 sedan in gave metallic bruin om met een M pakket, Performance spoiler en M5 look nieren. F10 M pakket ombouw met performance voorspoiler

De niet alledaagse bruine kleur Havana metallic staat de sportiefste sedan uit zijn segment al goed. Door montage van een M Pakket voorbumper, M5 look hoogglans zwarte nieren en Performance frontspoiler smoelt deze F10 sedan uniek. Af fabriek is deze kleur nooit met  M-trim geleverd, dat maakt deze zo uniek. Let goed op de nieren, de dubbele spijlen zijn aluminium-look gewrapt.

f10_m_pakket_performance_spoiler_3

Naast de side skirts werd ook de achterbumper vervangen voor een M Tech exemplaar. De kenmerkende diffuser van een F10 M Pakket is normaliter antraciet van kleur. Tom koos ervoor deze hoogglans zwart te laten spuiten en de diffuser sluit daarbij perfect aan bij voorspoiler, nieren en raamlijsten. De kofferbak werd voorzien van een achterspoiler.

f10_m_pakket_performance_spoiler_4

Speciale dank aan Tom voor zijn toffe eindresultaat en natuurlijk zijn gave foto’s. De ombouw werd gerealiseerd door :

Carrosserie Jaenen (Grote Brogel)
Tel: +32 479 87 12 50

Check F10 onderdelen

Comment Section

0 reacties op “BMW 5-serie ombouw naar F10 M Pakket

Plaats een reactie


*