Avisa

Avisa:
 • Avisa is een auto-accessoire bedrijf dat in Polen is gevestigd. Zij zitten ondertussen al 27 jaar in de autobranche en zijn op het moment leider op de Poolse en Europese markt. Avisa's specialiteiten zijn het ontwerpen en ontwikkelen van metalen accessoires en zelfklevende labels voor de Automotive industrie.
  Zij zijn een van onze fabrikanten voor stalen achterbumperbeschermers en staal- en aluminium geprofileerde instaplijsten.Avisa werkt nauw samen met andere Automotive bedrijven, warenhuizen, autodealers en hoogwaardige Poolse auto importeurs waaronder Renault Polska, Citroen Polska, Iberia Motor Company, Kia Polska, Fiat Auto Polen en Hyundai Motor Polen.De basis van hun succes is naar hun zeggen het grote aantal jaren ervaring, de hoogste kwaliteit voor hun producten, teamwork en de samenwerking met de professionele bedrijven die hen steunen.Ook is Avisa een partner en exclusief distributeur van lichtmetalen velgen voor het Duitse bedrijf Diewe-Wheels in Polen en Oost-Europa.

[caption id="attachment_200790" align="aligncenter" width="595"] Achterbumper bescherming voor Porsche Macan 2013 - RVS[/caption]
 • Avisa's instaplijsten zijn gemaakt van zuurbestendig staal, in het productieproces wordt er enkel materiaal gebruikt van hoge kwaliteit en worden per automodel gemaakt zodat ze de perfecte pasvorm hebben. Goede montage vraagt om dubbelzijdige, zelfklevende 3M tape die de carrosserie niet beschadigd.

 • De Avisa achterbumperbeschermers zijn ook van de hoogste kwaliteit zuurbestendig staal. Individueel profiel dat perfecte pasvorm levert aan het oppervlak van de originele bumper.Klik hier om ons aanbod van Avisa op onze website te bekijken!


  • [caption id="attachment_200743" align="aligncenter" width="300"]rapid1 Avisa instaplijsten voor een Skoda Rapid[/caption]

   [caption id="attachment_200622" align="aligncenter" width="324"]avisa Logo Avisa[/caption]

   [caption id="attachment_200746" align="aligncenter" width="300"]1173342837_2 Achterbumperbescherming Avisa[/caption]

Reactie plaatsen