Zwarte nieren voor BMW zijn de perfecte upgrade, goedkoop, direct resultaat met een simpele montage.

Als er iets kenmerkend is aan BMW's dan zijn het de nieren. De BMW grill dankt uiteraard zijn bijnaam nieren aan de overeenkomst qua vorm met ons orgaan. Als je de nieren van je BMW aanpast, met bijvoorbeeld zwarte nieren is dit direct een simpele betaalbare upgrade die de hele uitstraling van de voorkant van je BMW kan veranderen. Zwarte nieren worden hierbij het meest gebruikt. Zwarte nieren zijn voor bijna 1-serie, 2-serie, 3-serie, 5-serie, 7-serie, X1, X3, X4, X5, X6, Z3 en Z4 modellen leverbaar.
"Kies de nieren die passen bij de rest van de auto, kijk naar afwerking van andere zwarte elementen van de auto, zoals raamlijsten of spiegelkappen."

[caption id="attachment_200447" align="aligncenter" width="300"]BMW F30 zwarte nieren Zwarte nieren voor BMW 3-serie F30, originele look met enkele spijlen versus M3 Look met dubbele spijlen.[/caption]

Voor veel BMW's zijn er inmiddels diverse zwarte nieren te krijgen. Je hebt vaak BMW grilles in originele look, of juist de upgrade in nieuwe M3, M4, M5 of M6 look. Deze M-Look nieren hebben tegenwoordig dubbele spijlen. De origineel ogende BMW grilles hebben vaak weer enkele spijlen. Over smaak valt niet te twisten, ons advies is kies nieren die bij de rest van de uitstraling van de auto past. Dus heb je M-Performance spoiler of M-Look bumpers en skirts, kies dan voor de M-look nieren. Heb je standaard bumper of een M-Pakket, kies dan voor de origineel ogende nieren. Maar kies vooral wat je mooi vindt, jouw auto, jouw smaak!
In de fashion is het al jaren een trend, je combineert zaken die bij elkaar passen, bruine schoenen, bruine riem, bruin horloge. Doe dit bij je auto hetzelfde, dus kies bij de afwerking van je nieren ook mat zwart als je auto veel andere mat zwarte details heeft, of juist hoogglans zwart als dit weer de boventoon voert. Alles in 1 stijl is het motto en geeft het gaafste resultaat. Wil je juist alles in mat zwart of juist in hoogglans zwart, denk dan eens aan Spuitfolie of Wrap-Folie of simpelweg laten spuiten van de onderdelen die je allemaal wilt aanpakken. Vaak zijn exterieur details als diffuser, spiegelkappen (of delen daarvan), raamlijsten en dakrails details aan de wagen die in zwart zijn uitgevoerd, kies de nieren die daarbij passen.

Benieuwd naar de zwarte nieren voor jouw BMW? Bezoek onze webshop